Hello, WeAreKeen
Tech & Digital Recruiters
Tech recruitment (kraken)
How tech-savvy are you? Start Test!

Wat we doen

Wij helpen in-house recruitment teams aan Tech & Digital recruiters. Recruiters die niet alleen alles van de tech wereld begrijpen, maar vooral de juiste mensen weten te vinden. De wereld om ons heen verandert snel. Niks nieuws. Om ervoor te zorgen dat onze mensen up-to-date blijven hebben we daarom een opleiding op maat ontwikkeld. Hierin hebben we alle kennis en kunde die we de afgelopen jaren hebben opgedaan verwerkt. Dat was echter niet genoeg. Daarom hebben we 'industry-experts' uit heel Europa gevraagd om mee te denken. Het resultaat. Het beste Tech & Digital Recruitment Apprenticeship van Europa.

Lina

I am Lina

Internal Talent Partner
@ WeAreKeen!

Babet van Oorschot

I am Babet

Tech Recruiter
@ N26!

Nariem Chotkan

I am Nariem

Tech Sourcer
@ Rabobank!

Corporate Recruiter Marit

I am Marit

Corporate Recruiter
@ Takeaway.com!

Tech Recruiter Wietse

I am Wietse

Tech Recruiter @ Takeaway.com!

Tech Recruiter Magali

I am Magalie

Tech Recruiter
@ Rabobank!

Tech Recruiter Sil

I am Sil

Tech Recruiter @ QWIC!

HR Advisor Sophie

I am Sophie

HR Advisor @ QWIC!

Innovatie gaat over mensen

We geloven in de kracht van mensen. Het zijn namelijk mensen die groei mogelijk maken. Of je bedrijf nu van een start-up naar een scale-up fase gaat of als je een organisatie bent die midden in een digitale transformatie zit. We leren daarom onze recruiters niet alleen de taal van professionals te spreken, maar ook te achterhalen wat hen drijft. Zo kunnen we voor ieder bedrijf de juiste match vinden.

We doen het samen

We kennen de recruitment wereld zo goed, dat we de vrijheid durven te nemen om het anders te doen. De boel een beetje op te schudden. Onze recruiters zijn niet in dienst, nee ze worden mede eigenaar van het bedrijf. Letterlijk, we delen onze aandelen met ze. Maar veel belangrijker nog, we hebben industry experts uit Europa aan ons verbonden. Samen met hen leiden we onze recruiters op. Met een uniek apprenticeship dat hen zelf experts maakt op het gebied van tech en digital recruitment.

backbase
tech recruitment
Shell TapUp
Client RDC
Client N26
Client Glovo
Client Uber
qwic e-bikes logo
Client Rabobank
Client Deloitte
Adidas
Zalando
Young Capital
Takeaway
 
Corporate Tech Recruiter
Corporate Recruiter, Enschede

Heb jij al enige ervaring als recruiter en wil je echt impact maken in een zelfstandige rol als corporate recruiter bij een scale-up in Enschede? Ben je ambitieus en wil je blijven ontwikkelen d.m.v.

 
Global Campus Recruiter
Talent Business Partner, Berlin

Our vision is to build a bank the world loves to use. Technology and design empower everything we do. This mobile bank is Europe’s first with a full European banking license.

 
Recruiting Partner
Corporate Recruiter, Berlin

Our vision is to build a bank the world loves to use. Technology and design empower everything we do. This mobile bank is Europe’s first with a full European banking license.

 
Talent Business Partner
Talent Business Partner, Rotterdam

Je bent een zeer ervaren allround recruiter (3+ jaar) en je wilt jouw kennis en ervaring graag inzetten voor een snelgroeiende scale-up! Dan is deze rol bij een corporate venture in Rotterdam heel interessant.